0 Udgivet i Motionscykling

“Genopstandelsen”

Skærtorsdag og fint vejr. I dag ville jeg cykle de 75 km jeg meldte mig til forleden på Sporti – “Genopstandelsen”. Et virtuelt motionsarrangement, hvor ens startgebyr går til et godt formål.

Jeg fandt mit startnummer og de magneter (som jeg i sin tid fik af Pias kæreste) frem – men IKKE om Kaj ville følges med mig, hvis jeg tog det på.

Han var flov af mig!

Så jeg lod det ligge derhjemme og tog med Kaj ud på en rute. Han skulle nok finde 75 km til mig, lovede han.

Han fandt nogle fine små veje og nogle gode bakker. Hov? Holder Kaj Corona-afstand til mig op ad bakken?

Dejlig solskinsvejr og blå himmel.

Men sikke dog en blæst. En BULDRENDE blæst der tappede alle mine kræfter fuldstændigt. Og jeg knoklede som bare pokker og hastigheden blev så lav, at Kaj fik ondt i “nummeren” trods sin nye Romin Evo Expert Gel Specialized sadel. Heldigvis tog han det med godt humør – han er mild og fuld af overskud, for han har masser af tid til at cykle selv, nu hvor han er hjemsendt fra arbejde. Han ER “krudtet af” og har dermed fint overskud til en langsom tur med mig.

Jeg kan konstatere én ting:

Her primo april er jeg IKKE i form til at sidde mere end 3 timer på min cykel. DEN udholdenhed giver en spinningstime simpelthen ikke. Hold op, hvor var jeg træt, da vi kom hjem. De næste ture jeg skal cykle, skal ikke være så lange. Jeg har lige lidt udholdendhed, jeg skal have bygget op.

Langsomt, langsomt – immer mit der Ruhe – jeg skal ingenting nå.

Dagens aflysninger: Nordisk Yoga Festval er aflyst. Tour de Vestfyn er aflyst … så nej, Sporti kommer ikke og tager tid for os til august. Min bønner forleden blev ikke hørt.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar