0 In Helbredet

Ordineret kærlig massage

Stakkels Kaj! Det hold i ryggen, der bare blev værre efter mandag aften på Odense Idrætsparks hårde klapsæder, blev ikke bedre de næste dage.  Da han ankom på job til morgen, var han nær ved at måtte hidkalde nogen, der kunne pille bilen af ham!

Ikke noget, at sige til han var ked …

Jeg er fuld af medlidenhed, for jeg ved nok hvor ondt en ryg kan gøre.

Familie lægen, Doktor Steen, blev konsulteret. Han konstaterede efter grundige undersøgelser, at Kajs lænder trængte til varme og kærlig massage.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
“Mødre på kur og spiseforstyrrede døtre”?

Overskrifter i stil med ”Mødre-på-slankekur-giver-spiseforstyrrede-døtre” har altid givet mig et svirp at dårlig samvittighed, efter som jeg jo som bekendt har været ”på kur hele mit liv”.(”Moar – Hvor skal...

Close