0 In Orienteringsløb

Orientering i mørke

Hooold da fast, hvor har jeg haft problemer med mørket i dag!

Først på vej til arbejde. Jeg hader …. HADER, HADER, HADER Søndersøvej og dens tætte morgentrafik, aggressive forretningsmænd på vej til arbejde, store dræber-agtige lastbiler – især på en mørk og regnfuld morgen, hvor jeg føler mig fuldstændig blændet af de modkørendes lygter.

Jeg navigerer efter den hvide stribe i højre side. Jeg kan ikke orientere mig i mørke!

Når jeg bliver bange, letter jeg foden fra speederen og sætter instinktivt farten ned, hvorefter ham BAGVED mig bliver pisse sur, og så har jeg ovenikøbet også hans blændende lygter i mit bakspejl. Jeg kigger efter sideveje – smuthuller – “Hvordan kan jeg komme VÆK herfra?”

Jeg hører ikke til derude i morgentrafikken 🙁

For det ikke skal være løgn, er det også mørkt når jeg kører hjem fra arbejde nu.

Ovenikøbet sprang jeg i løbetøjet direkte fra arbejde og tog med Anne-Marie til orienteringsløb i MØRKE.

morkeorienteringslob3

Det sidste var heldigvis ikke nær så angst provokerende som morgentrafikken (Selvom jeg har hørt det kan være farligt. Man kan falde og brække benet!)

Pyha – det er udfordrende, at orientere sig i mørke … men FEDT at prøve orienteringsløb igen. Måske skulle jeg få gjort lidt mere ved det?

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Det smørede grin stivner

Jeg er færdig med at læse "Skandalen om Nordisk Fjer". Mit smørede grin stivnede på sidste side. Ballonen brister, Johannes Petersen bedrageri bliver afsløret og aktionærerne står med et tab...

Close