0 In Svømning

Otteogtyvendemartsårtotusindeogfemten

Fredag eftermiddag suser jeg hjem og giver mit hus en ordenlig overhaling – hvid tornado her. Det hele skinner.

Handler lidt ind. Pynter til påske. Snupper en rugbrødsklapsammen og suser af sted til svømmetræning.

Der er 50 meters bassin fredag aften og det er nogle laaaaaange baner at komme igennem. Jeg når 1900 meter på den time, jeg havde til rådighed og kan dermed notere 24.000 tilbagelagt meter i bassinet siden nytår. Min rekord på et kvartal, nogen sinde.

Lørdag morgen klarer jeg et par mails. Jeg får en besked fra en kunde, der fortæller at den tekst jeg forfattede blev en succes. Hun er glad og jeg bliver glad. Der ligger en god besked fra en leverandør, og jeg får svaret på et forespørgsel og sender et tilbud.

Lørdag morgen  åbner jeg også min Facebook og ser til min forbløffelse, at det i dag er præcis 2 år siden, jeg tog min første tur på Cannondale.

idagfor2arsiden

Jamen, tak for info da, Facebook. Hvad man dog ikke kan bruge dig til. 🙂

Måske skulle jeg simpelhen fejre jubilæet ved at cykle samme tur, som Susan og jeg gjorde den dag?

idagfor2arsiden2

Præcis som med min svømning, min vægt og meget andet, er turen naturligvis dokumenteret og hengemt til eventuel senere brug.

Jeg skal skynde mig – solen skinner vist kun her i formiddag. Til gengæld er jeg foran og har ingen hængepartier hele weekenden. Gooood tid – weekenden er lige begyndt og hvert minut skal nydes i fulde drag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Soigneur søges

Ajjjj hvor er det godt, min soigneur snart kommer hjem fra Norge  på friuge. ALLE mine cykler trænger til service!!!I dag, da jeg skulle af sted til træning, var den...

Close