0 Udgivet i Motionscykling

På afveje

Jeg var tæt på at pjække fra tirsdagstræningen i aftes. Besluttede mig dog alligevel for at tage med, men valgte gruppe C, hvor hastigheden er mere moderat, set i forhold til den gruppe jeg sædvanligvis træner i.

Det var en god beslutning.

Tempoet var behageligt. Jeg puttede mig nede bagved og lod de friske ben tage slæbet.

Til gengæld for vores turleder vild oppe på Nordfyn. Vi røg gennem Bogense og videre mod Søndersø. Og når man er på vej mod Søndersø på cykel – så er der altså langt hjem til Middelfart sådan en tirsdag aften! Gruppen mistede totalt tilliden til kaptajnen. Hver gang han råbte “højre” opstod der en munter diskussion om, hvorvidt det nu ikke ville være klogere at køre mod venstre.

Det blev til 90 km! 90 km på 750 ml. ferskvand. Men på grund af det behagelige tempo, havde jeg det godt og følte mig stærk. Jeg var hjemme kl. 22.00 – mørket var faldet på.

I øvrigt havde vi en mand med, som gik totalt død. Fuldstændig stegt 30 km før hjemme. Det er længe siden jeg har set en voksen mand gå ned på den måde. I gruppe B er jeg altid den svageste.

Nå – nu har jeg besluttet mig for, ikke at cykle overhovedet før Lady Tour på lørdag. Jeg tror en hvilepause vil tjene mig godt.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar