0 In Ferie

På Djurs uden cykel

Det er fire år siden jeg holdt ferie på Djursland sidst. Vi var et tøseselskab på 5 og jeg var den eneste, der brød mig om at cykle. Så jeg havde medbragt min mountainbike og et kort og jeg cyklede 200 ensomme kilometer i ugens løb. Dem tilbagelagde jeg i tidsrummet fra kl. 7 til 11 om morgenen, mens de andre piger benyttede formiddagen til at sove længe.

Denne her gang, skal vi bare være her tre dage, så jeg troede, at jeg kunne undvære min cykel og lod den blive hjemme.

Men det kan jeg ikke alligevel!!

Jeg savner min cykel, så det gør helt ondt i kadaveret! Her er SÅ mange dejlige små cykelveje og masser af bakker …

Jeg afleder opmærksomheden med mad. I dag har jeg været i Grenå og købt Djurslands dyreste laksekoteletter (!). Et så fornemt måltid kan jeg ikke tilberede i vores ydmyge ferieresidens (telt). Men så kender jeg heldigvis nogen i nærheden, der har faciliteterne i orden og her vi sat laksen til at marinere, mens vi ser slutningen på dagens etape af Tour de France, nyder et glas køligt hvidvin og lytter til regnens dryppen udenfor. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Hosta plantedag

Sidste sommer besøgte Anne-Marie og jeg min moster Anne-Grethes have, for at udpege os nogle Hosta'er vi gerne ville have nogle stiklinger af, når det blev tid til at dele. Vi...

Close