3 In Gymnastik

“Helle Bean” i et spil kegler

Jeg KAN ikke forstå, hvorfor aktiviteter i et fitness center skal foregå foran spejle!

Det hæmmer mig i min udfoldelse, at jeg skal stå og glo på mig selv i et spejl, mens jeg dyrker sport! Kan man da for fanden ikke få 5 minutters fri fra de der realiteter? Selv når man prøver at gøre noget, der skulle gøre én godt …. Gad vide hvor mange kunder de fitness centrer taber på de spejle?

I aftes havde jeg endnu en dårlig oplevelse på et hold. Jeg røg (åbentbart igen) ind på et hold for alt-alt for øvede. Boldøvelserne handlede primært om, at komme op og stå på knæ på bolden (uden at røre jorden forstås), helst så længe så muligt. Og da jeg havde prøvet 9 gange uden succes, stod jeg af. Meldte mig ud og stod på sidelinjen, som hende den sure, der “ikke ville være med”.

Efter timen hundefrøs jeg og havde stadig ikke gjort mig fortjent til mit varme bad.

Så jeg gik ind for at tage en halv time på løbebåndet (bare sådan lige lidt rask gang op ad bakke). Jeg steg op, trykkede på ALLE knapperne på displayet. De blinkede også allesammen.

Og pludselig satte løbebånden i gang – yrrrrdkkkkk – det har var ikke gang, det var løb – meget hurtigt løb!!- båndet løb løbsk og jeg blev SMIDT AF og knaldede panden mod “Emergency” stoppet før jeg røg af.

KÆFT hvor jeg følte mig som den største klumpe-dumpe-på-glat-is-Helle Bean-i-et-spil-kegler-neanderthaler! Arrgghhh …

INGEN af de unge drenge, der stod omkring mig turde at grine!!!

SÅ kørte jeg hjem.

Smed mig ned på sofaen og læste mails fra Kaj. Så billeder af hans og Franks nye lejlighed – Kajs tredje hjem i Norge på 10 måneder. Det så også rart ud.

I morges fik jeg 1000 meter brystsvømning at starte dagen på. Her er heldigvis ingen spejle og iøvrigt kan jeg ikke se noget, for jeg har stadigvæk problemer med svømmebriller der dugger.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joan
  1. november 2008 at

  Husker du at spytte i svømmebrillerne inden du tager dem på? selvom det lyder ulækkert 😉

  Hvor længe skal han blive i Norge? – er det ikke svært?

 • Reply
  Helle
  1. november 2008 at

  Jae – jeg synes nu det virker bedre at skylle brillerne i lidt sæbe inden man tager dem på. Selvom – det ser meget mere SEJT ud at spytte i dem, inden man lægger fra land 🙂

  Jeg regner med (håber!) at min mand bor herhjemme i Danmark igen fra jul af – mere eller mindre permanent i hvert fald. Og jo – lidt svært er det. Jeg savner ham og glæder mig i hvert fald til vi igen er 2 om at dele alt det praktiske herhjemme, med hus og forpligtelser og store teenagere !

 • Reply
  Limmer
  1. november 2008 at

  Griner helt vildt…… ville godt ha´været en flue på væggen. Og dog behøves alligevel ikke, kan sgu se det helt skarpt for mig.
  Godt der er svømmehaller!!
  Knus

 • Læg en kommentar