2 In Motionscykling

“På tour med kammeraterne”

Så kom artiklen i Fyens

Pudsigt at se, hvilke brudstykker af en længere samtale, sådan en jounalist vælger at plukke ud og bringe.

F.eks. sagde jeg ikke, at Hamborg løbet er uforsvarligt. Jeg deltager da ikke i uforsvarlige cykelløb.

Tværtimod sagde jeg, at det var godt organiseret, at der selvfølgelig var nogen styrt, men at det procentuelt ud af 20.000 deltagere ikke var mange.

Jeg ku’ sgu også blive journalist …

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  kriss
  24. juli 2006 at

  Man skal bede om at få en artikel til gennemlæsning inden den trykkes, sørgerligt men sandt. det skal jo helst lyde spændende, og er det ikke godt nok det folk siger – så må man jo pynte lidt på det. Der er garanteret en af jeg der har brugt ordet uansvarligt – måske med et ikke foran – og i en anden forbindelse – men vupit…..
  God tur på søndag

 • Reply
  Fru Green
  24. juli 2006 at

  Ja, tankevækkende er det når man har indsigt eller har medvirket i noget som medierne bringer – hvor meget forkert der kan være … og så tænker man … hvor mange andre forkerte ting bliver vi så proppet med i avisen og TV-nyhederne?!

 • Leave a Reply

  Read more:
  Mere end rigeligt væde …

  Hold OP, hvor det regnede i Sæby i dag. Min medbragte paraply crashede under vandreturen ind mod havnen, hvor jeg ville ind og se cykelløb. Her fik jeg set stranden...

  Close