0 In Helbredet

På vej ud af akut fasen

Iflg. Fysioterapeuten er jeg det de kalder ”på vej ud af akutfasen”. De kalder det også den farlige fase, fordi det er her der er størst risiko for tilbagefald, simpelthen fordi man får det bedre og forsøger at kaste sig over de aktiviteter, man længes efter at genoptage.

At cykle f.eks.

Fysioterapeuten syntes nu jeg skulle holde mig til bedstemorcyklen lidt endnu. Det er afgørende, at jeg har helt ret ryg – og det har jeg ikke på min egen Trek, hvilket jeg godt kan mærke.

Hendes ord er lov 😉

Til gengæld vurderede hun, at jeg nu var klar til et lidt bredere rygtræningsprogram. På mandag starter jeg med en enetime hos en fysioterapeut, der skal vurderer mig. Onsdag går det løs på det rigtige hold.

Det er planen, at jeg skal gå på fysioterapeutens hold juni ud og at jeg i juli (ferieperioden) selv overtager ansvaret for træningen – evt. i et motionscenter, hvis jeg har lyst.

Fysioterapeuten tror det er realistisk, at jeg er på racercyklen igen i august (”Hvis ikke den 1., så den 31. – he-he ….”).

August – det er jo lige om lidt …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar