0 In Film & Fjernsyn

På cykel i Ålsbo

Dejlig cykeltur i går aftes. Jeg kan stadig mærke den i kroppen her til morgen.

Jeg sætter mig til rette med morgenkaffen kl. 06.12 og tænder for fjernsynet for at blive underholdt, mens jeg drikker den. Der er et program med Søren Ryge. Han besøger Arly Persson i landsbyen Ålsbo – den gamle mand er 100 år gammel og har været smed i hele sit liv. Han bor i det samme hus som altid og klarer sig selv. Bor i kælderen og sover på 1. sal, selv om han næsten ikke kan gå

Ålsbo? Cyklede jeg ikke igennem der i går aftes?

Mig hen og undersøge Strava.

aalsbo

Jo – dælme! (Så har jeg alligevel sanset noget, selvom jeg må knokle det hvide ud af øjnene, når jeg skal holde trit med gr. C.)

aalsbo-s-hca_small

Jamen, er det ikke fantastisk? Man kommer så vidst omkring på sin cykel og helt ud i de mindste kroge af lokalområdet, hvor man ellers ikke ville have lagt vejen forbi. I Ålsbo boede HC Andersens farfar, finder jeg nu ud af. Er det ikke romantisk?

Dejlig rute. Jeg føjer den til foretrukne, for jeg må da til Ålsbo igen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar