0 In Ferie

På Tricycle i Cebu

Hold da op. Jeg må sige, Emilie og Marie har vist os Cebu i denne weekend og vi har sørme fået en på opleveren.

F.eks. har vi været ude at køre Tricycle – den ser sådan her ud:

TRICYKEL1

Vi troede det var en spøg, da vi skulle køres rundt i sådan et køretøj. Men Emilie og Marie sagde, at det var helt normalt og faktisk det mest praktiske – og billigt. De gør det til hverdag…

Og så kan der være 5 passagerer på sådan en!

Hold da op – det var angstprovokerende, at bevæge sig ud i Cebu Citys vilde trafik i sådan en. Og vi som ikke engang var kommet os efter TAXA-turen!

tricykel2

Billede herover tog Nikoline og jeg bagud. I den Tricycle sidder Kaj og Marie.

Emile sad i vores Tricycle bag ved chaufføren, på motorcyklen, siddende i “damesaddel”-stilling. (Her foreslog chaufføren, at der kunne sidde TO – men vi foretrak at dele os på 2 Tricykler i stedet.

tricycle3

Pyhh, vi var bange.

tricykel4

Men de lokale så forbavsende afslappede ud, som de blev transporteret rundt, med børn og gamle stuvet ind overalt.

Vores nyrer var rystet godt løst. da vi kom ud til det Hotel Resort vi havde booket fra lørdag til søndag. Det tog lidt tid for vores chauffører at finde det.

Her var fredeligt og det var SKØNT at komme ud af Cebu Citys gloende hede menneskemylder. Her er meget varmt og min krop har svært ved at vænne sig til de høje temperaturer.

På resortet så vi en fantastisk solnedgang. Badede og spiste dejlig mad, siddende udenfor og helt nede ved vandet.

smukaften

Søndag prøvede jeg andre vilde ting, jeg ikke har prøve før. At blive kropsvisiteret af en vagt, for at komme ind i et indkøbscenter, f.eks.

Og så har jeg stiftet bekendtskab med noget meget populært, herude i Asien: “Selfie staven”. Den skal jeg vende tilbage til senere.

Det er aften.

Pigerne er gået en tur i byen og Kaj og jeg slapper af på Emilies værelse med kaffe, slik, computere og – aaaahhhhhh: AIRCONDITION.

I morgen skal vi besøge Emilies arbejde og besøge en af drengenes familie, som bor ude i slummen.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar