2 In Motionscykling

På tur med [Majolajn]

Jeg mødte en ny pige til træning i Baghjulet aften. Først troede jeg, at det var hende jeg havde skrevet sammen med i sidste uge. Det var en kvinde, der kontaktede mig (Baghjulets webmoster), fordi hun gerne ville begynde at cykle i Baghjulet. Men det viste sig at hende her var en anden ny pige og hun ville gerne cykle med i gr. D.

Ingen havde meldt sig som turleder i gr. D denne aften. Der stod kun den nye pige her og en fyr mere, som ville med gr. D – og så ellers en stor gr. C. Så jeg meldte mig som spontan turleder og improviserede en tur.

Vi blev 4 og det blev en god tur.

Den nye pige var hollænder. Vi jokede med, at Holland var flad som en pandekage. Hun, der havde bjergrytter-statur, suste op ad alle bakkerne foran os andre.

Inden turen var omme, havde vi lært hendes navn. Hun hed [Majolajn] (sådan lød det).

På hjemturen fik vi hård modvind og den lille bjergrytter blæste næsten af landevejen – i modsætning til os andre 3, som ligger solidt og ikke sådan er at vælte af pinden 🙂 Vi vil trukket nogle gode kilometer i modvind og det er lige så god træning, som at ligge på hjul i gr. C.

Forresten havde jeg en dårlig start på aftenen. Jeg kunne nærmest ikke “træde en mølle” på vej ud til træningsstedet og overvejede seriøst at vende om og køre hjem, pga. dårlige ben. Noget var rivende galt. Da jeg kom ud til startstedet, opdagede jeg at mit baghjul ikke kunne dreje rundt. Bremsen hang.

Jeg havde cyklet de 8 kilometer ud til startstedet med bremsen trukket!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marjolein
  5. maj 2019 at

  Hi Helle! What a nice surprise😆..! I feel honoured to be in your column! I had a good time last week and learned how to ride in a group; unfortunately I cannot make it this week as I need to go to NL for work. But will keep on training to keep up with you 💪😁. And let’s hope the wind is a bit more kind next time 😄, mange hilsen og vis ses! Marjolein (this is how you write it😉)

 • Reply
  Helle
  7. maj 2019 at

  You’r welcome – I hope to meet you on bike again soon. And thank you for teaching me how to spell your name. Eventually I will learn how to pronounce it too 🙂

 • Skriv et svar

  Read more:
  Skuffende oplevelse ved en slikautomat

  Jeg havde den mest skuffende oplevelse man kan tænke sig i dag - ved en slikautomat. Den står i kantinen på min arbejdsplads - kæmpestor, som et af lokalets mest...

  Close