0 In Arbejdslivet

På tur til Skåne

Fredag og lørdag bød på en dejlig tur til Skåne. Jeg kommer ikke så ofte øst-over. Jeg har ikke været i Sverige siden turen til Lund i ’12 og har ikke sat mine ben på Sjælland siden Nikoline kørte Gran Fondo i ’15.

Men i år var jeg heldig at blive inviteret med på firmatur med Kajs arbejde – festen skulle holdes hos firmaets svenske medarbejder, som bor utroligt naturskønt. Her var der højt til loftet og god plads – til legedrenge og -piger.

Vi blev budt velkommen med vin og tapas og nød udsigten fra flydebroen ud over Sältoftasjön, hvor vandet fredag aften var blikstille og temperaturen lun.

Hvilken idyl!

Grillfesten sluttede sent og vi gik ikke hjem til hotellet før klokken var langt over midnat.

Mit vækkeur ringede efter bare 5 timers søvn i Gæstgivergårdens bløde senge – jeg skulle op på morgenløb. Jeg elsker at komme ud at løbe nye steder, når jeg er hjemmefra og har løbesko med, så DEN oplevelse skulle jeg have med.

Vejret var vådt (og en af de andre medfølgende hustruer fortrød, droppede løbeturen, som hun ellers havde bekendt gjort hun ville med på, og sov længe i stedet). Men regnen holdt lige præcis pause i de 45 minutter jeg løb. Jeg fik en fin løbetur i morgenstille Höör og kunne møde til morgenmad med god appetit.

Hyggen med Kajs kolleger fortsatte lørdag formiddag og sluttede med svensk frokost, inden bussen fragtede os hjem til Danmark igen. Jeg fik en god lang lur bagerst i bussen.

I aften skal jeg tidligt i seng.

Den står på Tour de Vestfyn i morgen og jeg har forskellige opgaver i hjælpertrøjen. (Vi krydser fingre for godt vejr. Der har virkelig været nogle heftige byger i Danmark i dag.)

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar