0 Udgivet i MTB

Pakker til “Hærvejen”

Lørdag starter tidligt og i bil fra Middelfart mod Rudbøl, hvorfra min mountainbiketur starter et-eller-andet stedet lige nord for og opad mod Esbjerg, hvor den slutter i eftermiddag.

Lige nu er klokken kvart-i-kvalme og jeg pakker til “Hærvejsturen”, som slet ikke gå på Hærvejen i år, men op langs vestkysten.

Jeg samler cykeltøj og lader kamera op og spiser havregryn og læser slutinstrukser. Vejret lover godt for weekenden – især for i morgen. Lørdagens etape er på ca. 60 km ikke-for-svært MTB terræn – i hvert fald i den gruppe, jeg skal cykle i. “Tøsegruppen”.  Kaj siger, at vindretningen oven i købet er gunstig.

Godt det samme. Jeg har sovet af Pommeren til i nat. Det er muligt, at en god rød bøf går i benene, men den ligger sgu ikke godt i maven, lige før sengetid.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar