0 In Ferie

Panglao tur/retur

De sidste dage her på Filippinerne skulle nydes i fulde drag. Vi tog til den lille Ø Panglao og bookede et resort for de sidste dage.

Vi fandt en dejlig strand …

sidstedag2

Med til historien hører, at vi ikke kom til at tilbringe dagen der. Vi blev smidt ud, fordi vi ikke boede på det nærliggende luxushotel. Det plejer ellers at være sådan, at det er OK at opholde sig på strandene, hvis blot man køber mad og drikke i hotellernes barer. Og vi havde ellers lige spist morgenmad i hotellets restaurant og var ellers allerede sluppet igennem alle sikkerhedsvagterne der ud.

Men, men. …”New rules”, sagde den her sikkerhedsvagt.

Og vi diskuterer ikke med folk, med pistoler i baglommen – af princip!

gunibaglomme

I stedet gik vi ud og ringede efter de søde Tricycle chauffører, som netop havde kørt os derud og de blev forargede på vores vegne og talte om “Gods Nature”, som vi allesammen havde ret til.

De gjorde en indsats for at finde en lækkert alternativ – en anden dejlig strand, som var fuld af Filippinerne på sommerferieudflugter.

Her tilbragte vi hele torsdagen og havde det rigtig fedt og spiste dejligt mad. (Vi betalte chaufførerne godt med ekstra penge og bookede dem til vores tur til færgen, næste morgen. Det betaler sig at behandle kunderne pænt).

OKstrand

Fredag morgen tog vi færgen retur til Cebu, hvor vi befinder i skrivende stund. Vi nusser rundt i Emilies lejlighed og pakker kuffert og gør os klar til den lange tur hjem til Danmark.

Og NU glæder jeg mig til at komme hjem!

Hjem til mit arbejde, mit hus, min have, mine cykler og hjem til den tempererede danske sommer.

Øst vest, hjemme bedst. 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Lige til at klare

Jeg behøver hverken at spekulere i skiftetøj, omklædning eller blæsevejr på landevejen når jeg cykler på arbejde.Op på den blomsterpyntede, 4 tråd og jeg er fremme ... Sikke en luxus!:-) 

Close