0 Udgivet i Defekt!!!

Parløbet blev et flop

ØV! BCK Parløbet blev et flop – og det endda på vores bryllupsdag.

Jeg knækkede mit styr-greb under opvarmningen og når det er knækket, kan man ikke skifte gear. Surt show! Så kunne jeg selvfølgelig have valgt at køre hele løbet på den store klinge (auuuwww mine lårbasser – nej tak!). I stedet valgte vi at udgå. Vi gik ind i informationen og bad dem strege par nr. 21, kastede Citroënen øst på igen og nåede Road Bike Shop inden lukketid.

Nu står Kaj i cykelværkstedet. Og i morgen er jeg kørende igen. Thats life… (en små 1.500 kr. + det tabte startgebyr kom sådan en lørdag formiddag til at koste – og jeg som øffede over at pigerne købte dyre sommerjakker i går…)

Tilgengæld var Nat touren i aftes en forrygende oplevelse … 50 km. før sengetid – så sover man altså dejligt.

Og så havde jeg den oplevelse, at prøve at ligge på hjul hos en tandem. Rytteren bag på tandemen var blind – en vildt sej ekstremsportudøver, som hedder Klaus Ursin.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar