4 In Tour de Paris

Pas på helle!

Min turleder Peder (det er ham i ser hernede forrest, med tommelfingeren i vejret) reddede mig på på Place de la Concorde i går, på et tidspunkt hvor jeg var lidt skrøbelig (underdrivelse!).

Der havde lige været én af pigerne henne og sige til mig: “Vi skal lige have taget et fællesbillede af alle pigerne – Helle? Vil du tage det?”. Av den sved! Jeg var sat af holdet, og skulle ikke med på pigebilledet!

Så stillede mit gamle hold “25” op til fotografering – dem jeg altså nåede at cykle 700 km sammen med, før det gik galt. Og så var det Peder råbte: “Vi skal også have Helle med!”. Lige der blev så glad for Peder, jeg kunne tude!

Der blev ellers joket en del med, at der hele tiden blev råbet: “Pas på helle!”, når vi cyklede gennem byerne. Vi passerede nemlig mange heller … og jeg sagde, “Det rart at vide, at I passer på mig …”.

Da de andre cyklede fra pladsen og op af Champs Elysées mod Triumfbuen, satte jeg mig ind i Kenneths bil og lod tårerne få frit løb. Jeg forbeholdt mig ret til selvmedlidenhed, lige der! Så begyndte det at ØS-regne. Min cykelkammerater blev våde og her sad jeg i tørvejr og blev kørt hjem til hotellet.

Humøret steg en lille smule i aftes kl. 21, hvor crewholdet var færdige med at pakke cykler i lastbilen og vi gik ud at spise. Jeg fik en lasagne (nemt at skovle ind med én hånd). På restauranten sad også et stort hold fra Team Rynkeby. Kors, hvor de fylder meget! De holdt taler og holdt taler og dælme, om de ikke vendte sig om og tyssede på os, fordi vi snakkede sammen mens de holdt taler på en offentlig restaurant.

“Vel vil vi ej tie stille!!“, sagde Gitte. Sådan du!

Kl. er næsten 8 nu. Vi kan dase og skal ikke skynde os efter noget i dag. Jeg har den smukkeste udsigt ud over Paris og Eiffeltårnet her fra mit værelse. På mit natbord ligger bjerge af smertestillende piller. Min skulder har alle regnbuens farver – gul, blå, lilla ….

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lene
  23. juli 2011 at

  Kære Helle. Sådan en kvajpande af cykelkollega, du er da en del af holdet uanset dit uheld, godt der var en, der viste det. Og så synes jeg, det er så synd for dig, at du en gang til skulle opleve et brud, så du blev snydt igen for indtoget til Paris. God bedring

 • Reply
  Ib
  23. juli 2011 at

  Har du mod på det, så er du sponsoreret 2012

 • Reply
  Helle
  23. juli 2011 at

  Tak for det far. Ja. Nu må jeg se om jeg nogensinde finder modet til at gøre et 3. forsøg …

 • Reply
  Nanna
  23. juli 2011 at

  Hej Helle. Hvor jeg føler med dig og hvor findes der mange af sådanne ubetænksomme “venner”, der kun tænker på deres egen triumf. Og så står man der, som en lille pige præcis som du gjorde og forsøger at spille sej. Har selv prøvet at skynde mig væk i ensomhed ;o(. Jeg må dog komplipentere din far. Sådan skal en far være. God bedring og god sommer.

 • Læg en kommentar