1 Udgivet i Vintercup

Pia-klipper-post-billedet

Jeg hentede Pia kl. 9 til morgen. Hun og cykel stod klar – fit for fight. Pia var i hvart fald. Hvad hendes cykel angik, synes jeg måske den kunne trænge til lidt olie (se billedet herunder). Måske har Pia ikke sådan nogle dygtige soigneurs som mig? (Selvom konsulenten fra i går kom hen til mig før start og hviskede: “Vær lige opmærksom på, at du stort set ikke kan bremse!”. I morgen må jeg have nye bremseklodser på.)

Vi fik en KANON god cykeltur i området omkring Glamsbjerg. Mest godt vejr – men som I kan se, også noget mudder.

Og jeg var flyvende i dag. Januars intervaltræning på landevejen sammen med Kaj har givet afkast. Hver gang jeg kiggede over venstre skulder, var Pia sakket bag ud. Det plejer at være omvendt 🙂

Jeg fik også mit traditionelle “Pia-klipper-post”-billede. Jeg er ikke helt klar over, om det var så diset, eller det er fordi linsen dugger …?

6 poster. 4 rigtige svar. 4 minutter for sent hjem.

Skøøøøønt, at komme ud på mountainbiken igen.

Andre blogindlæg

1 Comment

 • Svar
  Helle MA
  7. februar 2011 at

  Er det din, man kan se bagved? Jeg troede kun, at det var ny kasette, du fik.
  Min ligner til forveksling Pia’s. Så længe det drejer rundt, går det jo. Men det er lidt håbløst i det her vejr. Min får olie tit, men ser alligevel sådan ud.
  Du har ret. Det var dejligt at cykle i går. Og så behøvede man ikke at frygte en tur i isen. Det ville blive en blød landing. Til gengæld har det ikke været nødvendigt med cykelvask de to forrige gange 🙂
  Godt at se, at du er med igen.

 • Læg en kommentar