0 Udgivet i Gymnastik

Pilates klar – ud af klædeskabet #3

Wååuuuwww – så man lige Mam-Helle i hendes Pilates outfit.

Det er nemlig kommet ud af klædeskabet i dag.

Tænk hvis jeg havde vidst torsdag den 3. december, at der skulle gå 137 dage, inden jeg kom til Pilates igen!

Jeg har kun endnu mere lyst til at prioritere Pilates (core-træning) efter mine 4 brækkede ribben. Da jeg lå i min seng dengang i december i STORE smerter og ude af stand til at kunne røre mig i 11 dage, så oplevede jeg, at hvis jeg spændte op i min core inde fra, sådan som man lærer i Pilates, så kunne jeg få smerterne i mine ribben til at fade ud i løbet af nogle sekunder. Lettelsen var selvfølgelig kortvarig, for sådan en spænding kan man jo ikke holde ret længe. Men det føltes som om mit muskelkorset kunne gå ind og tage over for mit skellet.

IND med core træning.

Der er masser af lår og god bredde i mit Pilates-tøj. Jeg sender mig selv de kærligste tanker og glæder mig bare over at være her og at være rask og smertefri. Så pyt med lår og bredde.

Udenfor er der ophold i maj-regnen. Kaj er på vej ud at cykle. Jeg har lavet os en stor portion tunsalat, som vi skal spise sammen, når vi kommer hjem fra sport. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme op i LSOK og møde Instruktør Rikke og de andre.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar