5 In Tour de Paris

PISSE pinligt!!

Vi fandt en rigtig dejlig plads, at slå vores depot op på i dag. Et torv i en lille, hyggelig fransk landsby omgivet af private boliger.

Et team Rynkeby-hold slog lejr overfor.

Vi riggede til som vi har gjort de foregående 6 dage og de 7 grupper ryttere ankom efterhånden. Vejret var dejligt.

Pludselig kom et meget vredt ægtepar ud fra haven ved siden af. Jeg kunne se på deres gestikuleren, at noget var rav ruskende galt og jeg gættede omgående på deres vredesudbrud hvad det handlede om:

De havde taget én af vores kvindelige ryttere i at tisse i deres forhave!

Jeg dukkede mig.

Lige nu kunne jeg ikke ”parle noget som helst francais”. Men de første folk det vrede ægtepar ”overfaldt” gennede hende ned til mig (de ved jeg kan noget fransk), så der var ingen vej udenom.

”Er De ansvarlig for det her?”, spurgte damen mig vredt. Og så stod jeg der i Dini Tours arbejdstøj og måtte brødbetynget svare ja.

Ægteparret fortalte med berettiget vrede, hvordan de havde set damen komme ind i deres have og for øjnene af deres børn, trække cykeltricoten ned og sætte sig og tisse i deres forhave!

Hoolda op – hvor var det pinligt.

Hvad kunne jeg sige andet end undskyld mange gange – jeg beklagede det frygteligt og nej, det var slet ikke i orden.

”Sådan gør man ikke hernede”, sagde manden. ”Når I opfører jer sådan, kan I ikke komme igen”.

Jeg lovede mange gange, at det skulle blive påtalt og undskyldte igen. De endte med at smile, at jeg jo heller ikke kunne gøre for det.

FOR HELVEDE!!!!

At man skal fortælle voksne mennesker over 50 år, at man ikke vader ind i andre folks haver og sætter sig ned og pisser! Det er da utroligt!!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ib
  19. juli 2012 at

  Helt ærligt, så kan det ikke hidse mig op at nogen under en påtrængende naturlovs nødvendighed lægger an til at slå en lille streg for fædrelandet.
  Men sådan noget gør fransken nok ikke for trikoloren.

 • Reply
  Merete
  20. juli 2012 at

  Men man behøver jo ikke ligefrem at gøre det i andre folks haver… og da slet ikke når det i forvejen er nogen tilstede dér…
  Ville ærlig talt også blive muggen hvis jeg opdagede nogen i min have, som sad/stod og tissede.

 • Reply
  Leo
  20. juli 2012 at

  Hæ, jeg kan godt lide at det var en dame, der blev taget ‘med bukserne nede’.
  Noget siger mig at dagens indlæg havde været en anelse mere harsk i tonen, hvis det (som sædvanlig) havde været en mand… ?
  Bortset fra det er jeg da enig med franskmændene: Der er heller ingen, hverken mænd, damer eller hunde, der skal pisse eller skide i min have. Det må man gøre på toiletter eller fjernere fra civilisationen.

  😉

 • Reply
  Helle
  21. juli 2012 at

  Mændene pissede overalt og hele tiden. Det var sgu lige før, de stillede sig op og pissede op ad madvognen! Også mændene har vi også måtte smide ud af folks forhaver (heldigvis før ejeren selv gjorde det).
  Pigerne plejer at luske langt væk ind i en øde skov …. Ved det her depot, var der langt til nærmeste øde skov. De fleste piger gik eller cyklede op til skoven – bare ikke fruen her. Ejeren var så vred, at hun greb fat i ærmet på damen – sikke et optrin!

 • Reply
  Helle
  21. juli 2012 at

  Iøvrigt er Dini Tours depotet karakteriseret ved, at ingen – jeg siger INGEN – nærmer sig bordene med mad, før de har vasket hænder med vand og SÆBE og sprit.

  Det er fru Dini meget striks med, for som hun siger: Ingen kan vide hvor mændene har haft fingrene sidst!

  Rynkebyerne havde ikke håndvask på deres depot.

 • Læg en kommentar