1 In Cyber-livet

“Pjusseluske”

I aften har jeg spist middag hos Anne-Marie og Leo. De har kat!

De kalder den “katten”, men den har vist nok et navn. “Pjusse” eller “Pnuller” eller “Pjusseluske” var det vist.

“Pnuller” har jeg hørt mange grufulde historier om. Som f.eks. når han kommer hjem og har været oppe at slås og ser jammerlig ud som en “splitkylling” og kræver ekstra pleje og dyrlæge besøg. Det er også sket at han bringer døde MUS med ind i huset!! Uhyggeligt, ikke?

Og uhyggelige kattehistorier har jeg ellers nok af – den ene mere gyselig end den anden.

Anne-Marie og Leo kender mit anstrengte forhold til kattedyr, så de holder kæledyret på behørig afstand af mig (selv om “Pnusser” jo egentlig har mere ret til at være i sit eget hjem, end jeg har).

Jeg tror nu godt kattedyret kan mærke, at jeg ikke er så begejstret for ham og hans racefæller – han skuler i hvert fald surt til mig, når jeg kommer. Og lusker omkring mig, skulende til mine lægge, mens han slår provokerende med halen. “Jeg GØR det. Ligepludseligt .. .hvis jeg gider“, siger blikket i hans katteøjne.

Man sidder lidt anstrengt, når der sidder en KAT under bordet

Nå. “Pjusseluske” tålte mig gennem både hovedretten og kaffen med Anne-Maries hjemmelavede julebag. Klokken var heller ikke mange, da jeg takkede af og vendte snuden hjemad – i aften er jeg mæt og træt og lusker tidligt i seng.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Leo
    18. december 2009 at

    Det var hyggeligt med selskab til aftensmad og kaffe.
    Pjuller angriber kun mænd, og for det meste kun hvis de driller… Pjullers mor var 1/2 norsk skovkat, så der er lidt vilddyr i den, og vi har selvfølgelig trænet lidt med den… 🙂

  • Læg en kommentar