0 In Motionscykling

Plads til forbedring

Uhhhh…. kold dag på DGI underviser kurset. Herunder ses den lille gruppe, jeg har tilbragt efterdagen sammen med.

mingruppe

Hvert medlem i gruppen præsenterede en øvelse, de havde planlagt hjemmefra og vi fik allesammen prøvet at være kursisten, kaptajnen og underviseren og vi fik en masse evaluering undervejs.

Min egen øvelse gik ad H … til. Meget dårligere, end det plejer at gå for mig i virkeligheden. F.eks. var jeg i fremmed terræn og fik kørt øvelsen på en strækning, der slet ikke egnede sig (aaalt for lang og stejl bakke). Og så var gruppe deltagerne ikke homogene med den målgruppe, jeg havde i tankerne og desuden glemte jeg at sige halvdelen af det jeg havde planlagt at sige og i øvrigt, var det jeg ville sige kun relevant, hvis det havde været den rigtige målgruppe. Jo, jo – her er plads til forbedringer.

Jamen, er det ikke skønt? Det er når det IKKE går som det skal, at der er en masse at lære af og en masse at snakke om.

Alt i alt har jeg kun cyklet 25 km i dag. Resten af tiden, stod vi stille og snakkede og evaluerede. Bbbrrbrbrbbrrrrrrrrrr ….

HVIS jeg ville have haft varmen, kunne jeg selvfølgelig bare have gjort som Nikoline. Sust ud at cykle EFTER undervisningen. Og der er rigtig mange bakker her omkring Vingsted.

Næste punkt på programmet: Aftensmad. Og efter aftensmaden – mere teori.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar