0 In Svømning

Plads til store armbevægelser

Klokken blev næsten halv 7, inden jeg hoppede i bassinet. Her var der stort set mennesketomt.

SÅ er der plads til store armbevægelser. Jeg brugte dem på rygcrawl, som gør brug af andre og nye muskelgrupper i min dårlige skulder. Det er nu 9 måneder siden jeg brækkede kravebenet. Efter utallige træningstimer, masser af fysioterapi og mere end 30.000 meter i svømmebassinet, er min skulder ikke i orden endnu. Der bliver “en méngrad” (som fysioterapeuten siger). Inden længe skal jeg have fat i mit forsikringsselskab, så jeg kan få overblik over det videre  forløb.

Men først hjem til morgenkaffen. Jeg skriver opgave i dag. Jeg skal hen og lave en job- og personanalyse.

Først skimmer jeg dog lige Jobindex. Her finder jeg iøvrigt flere ledige stillinger indenfor HR. Det er positivt, at virksomhederne begynder at ansætte sådan nogle igen. HR og markedsføringsfolk plejer nemlig at være nogle af de første der ryger ud  i en krisetid.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar