0 In MTB

Plejer de blå mærker

Her til eftermiddag ser jeg billeder fra MTB arrangementet på Møn i søndags med Dini Tours. Man skulle altid have fotografer med i skoven – det er både sjovt og dejligt at gense!

Imens plejer jeg mine blå mærker efter mit stunt samt mine ømme lårbasser. Løbetur med Anne-Marie i går (7 km! Det går meget bedre, når man har selskab og løber i skoven) og MTB cykeltur i dag … Jeg når aldrig rigtig at restituere ordenligt mellem mine træningsture.

Nu har jeg iøvrigt omsider fået meldt mig ind i den lokale orienteringsklub. Så må vi se, hvad det fører med sig.

hellemtbmoen_600px

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Hvor klogt er det..?

Torsdags by Night. Jeg fik lettere kvalme, bare af at følge efter Jan og Kaj op til startstedet, så jeg gjorde intet forsøg på at følge efter gruppen af mænd...

Close