0 Udgivet i Motionscykling

Plus og minus til turlederen

Det gode ved Baghjulets turlederordning er, at med mange forskellige turledere, får man mange forskellige cykelture. Ikke 2 turledere gør det ens og vi kommer sjældent på de samme veje flere ture i træk.

Nogle ture falder selvfølgelig mere i ens smag end andre. Dagens 89 kilometer lange tur med turleder Mogens indeholdt både plusser og minusser på den konto.

Fra mig får han et stort plus for alle de dejlige små veje over Kolding og videre mod Ny Højen og til Vejle, hvor jeg prøvede bakken på Gl. Kolding Landevej, som jeg ikke kan huske jeg har været på før – i hvert fald må det være længe siden.

Han får et til stort plus for at give is til hele banden ved Brugsen i Ågaard. Jeg fik endda tilbudt 2, fordi jeg tager hans tur på tirsdag, men jeg kunne kun spise 1.

Han får et minus fra mig for det lange stræk fra Vejle mod Fredericia, ad cykelstien på Vejlevej, hvor bilerne – wrooOOUUoomm-
wrooOOUUoomm-wrooOOUUoomm-wrooOOUUoomm – suser forbi en, så man bliver helt bims i hovedet. Dræææææbende stykke – ikke mit yndlingsstykke. At stå der ved sidste lyskryds ud af Vejle, “Fredericia 18 km”, står det. Værsgo og spis.

Nå trods alt hurtigt overstået, med nogle gode trækheste foran.

Til gængæld får han et til plus for selv at tage dagens punktering, klaret i et snuptag, mens vi andre står og ømmer vores ømme ben.

Jamen, det var jo flere plusser en minusser – det’ da ikke så ringe endda 🙂

2×89 kilometer sat i banken i weekenden. Nu vil jeg ind og se sidste etape af Post Danmark Rundt i fjernsynet, mens jeg tanker op med lidt frokost. Jeg venter min mand hjem igen i aften.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar