0 In Sikker på cykel?

Plus’lig ville jeg gerne være alene

Det er søndag. Jeg er hjemme og det er sommer i Dannevang! Jeg valgte at cykle hjemmefra i formiddags, for at tage på søndagscykeltur med Baghjulet. Jeg sluttede mig til gruppe D (den cykler mellem 24 og 27 km/t i snit og det er faktisk en meget stor spredning). Vi var 8 i gruppen.

Vi bevægede os langsomt op ad Brovejen og langsomt ud af Østre Hougvej. Ok? Nok havde jeg trætte ben efter Mallorca ugen, men lidt mere ville jeg godt have trådt. Men jeg tilpassede mig og blev bagerst.

Et stykke ude ad Østre Hougvej blev gr. D overhalet af gr. C. Vi lå nu pludselig 3-og-3 … eller 4-og-4? på vejen … og så skete der et eller andet oppe foran. Forreste gr. C rytter inderst kom i karambolage med forreste gr. D rytter yderst. Der blev råbt. Hjul gik på tværs. C-rytteren reddede den og fik rettet op – men ned gennem rækkerne bølgede stødene.

D-rytteren foran mig væltede!

Shit-shit-shit …. SÅ fik mam-Helle sgu alligevel pulsen op! 

Med hjertet oppe i halsen, traf jeg en ny beslutning. Jeg ville cykle alene. Nu!

Jeg sagde til turlederen at jeg kørte fra her og forlod Gruppe D og Gruppe C, der nu stod og tilså ødelagt cykel og blå mærker.

Jeg trampede videre alene. Adrenalinen skulle lige ud af kroppen. Øv – nu var jeg alene. Man møder vel aldrig op til træning, blot for 15 minutter senere at være alene på cykeltur? Så kunne jeg lige så godt have ventet nogle timer, og cyklet med Kaj?

I Føns kom gruppe C cyklede op bag mig. Deres turleder havde ødelagt forhjulet på sin cykel og kunne ikke fortsætte sammen med dem. Gruppe C overhalede mig. De omsluttede mig. “Skal du med her, Helle?”.

Jeg blev suget med og besluttede mig for at køre med et stykke tid. En 25 kilometerstid senere takkede jeg af og trillede hjemad sammen med en mere. 68 km kom i hus.

INTET kan, som styrt foran mig, få alle mine cykeltraumer til at bryde ud i lys lue!

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Ko i Chianti

Min "ko i Chianti" endte med at blive til "Ko i Diego de Almagro" - typisk mig. Jeg laver altid om på opskriften! Lige nu dufter der lifligt i mit...

Close