0 In Motionscykelløb

Podiet

Hørt i går fra en tilskuer til højre for mig, mens jeg fotograferede sejrsceremonien efter Melfar24:

“Får de ingen gaver..?! Ingen blomster?”

melfar24-2015-annemetteAk ja – det med podier, det er vi nok ikke så gode til i Motionscykelklubben Baghjulet. Vi cykler for sjov og går normalt meget lidt op i, hvem der kommer først og hvem der kommer sidst.

Noget har vi da lært med tiden. Det første år vi holdt 24-timersløb var der ingen podie. Vi tænkte ikke over, det skulle være vigtigt. Havde vi haft, havde jeg ellers selv stået øverst, for ud af de 54 deltagere var der kun 2 piger og jeg var hende af os to, der cyklede længst.

melfar24-forsteaar

Senere kom de semiprofessionelle deltagere til. De var vant til at blive hædret og havde sponsorer, der skulle have noget for pengene. Jeg glemmer ikke 2007, hvor vinderen kom hen til os og spurgte: “Er der ingen podie?“. “Næ”, svarede min klubkammerat. “Hos os er vi alle sammen vindere”

“HVAD HELVEDE ER DET FOR NOGET FIS”, sagde vinderen så. “JEG har cyklet røvet ud af bukserne i 24 timer og jeg kom først! Jeg vil på podiet!!”. Ak. Et foto op af et hegn var, hvad han kunne tage med hjem til sine sponsorer.

melfar24-07ingenpodie

Men vi tog hans kritik til efterretning og året efter slæbte vi en skammel frem fra gemmerne. Hvor pokalerne på billedet herunder der kommer fra, mindes jeg ikke. Gad vide om en eller anden sponsor har hjulpet os der?

melfar24-8podie

Nu har vi sejrsceremoni på både 12 timer (der slutter kl. 22) og til 24 timers vinderne. Ofte har folkene på podiet kørt næsten lige mange kilometer (og har fulgtes ad på ruten) og det er sekunder der adskiller dem fra trinene på skammelen.

melfar24-aftenpodie

Måske skal det alligevel nævnes til evalueringsmødet? Burde vi købe nogle blomster næste år? Hvis det kan gøre nogen mere glade?

podiemedcykel

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Kamfer og grødomslag

Den står på kamfer og grødomslag i dag. Fik ondt i nakke og rygstykker under træningsturen i aftes. Tænkte faktisk på, mens jeg lå der alene på vej hjem fra...

Close