0 In Bolig og hjem

Polsk håndværk

Mine nymalede låger er kommet tilbage fra maleren og jeg skal love for, de 31 år gamle HTH køkkenlåger har fået nyt liv. De er blevet så fine, så fine – Jeg får et FEDT køkken – og det skulle alle jo efter sigende have RET til.

Jeg kan næsten ikke vente med at få dem op.

Så mit smil var bredt – men det stivnede lidt, da malermesteren stolt fortalte, at han brugte polske malere. De arbejdede nemlig “uden brok” og så skulle de have 50 kr. mindre i timen, end en dansk håndværker. Det har jeg set før – danskerne fyres i en krisetid, og den polske arbejdskraft går fri- og jeg lyver ikke, når jeg vitterligt i min naivitet har været overbevist om, at det nok var fordi de polske kollegaer simpelthen var dygtigere håndværkere?

Jeg synes det er en bekymrende trend.

Om 15 år, har vi sikkert ikke noget produktion i Danmark. De danske produktionsvirksomheder er flyttet til Kina og dem der måtte være tilbage, har polsk arbejdskraft ansat 🙁

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar