6 Udgivet i Hverdagen

Porcelænsbryllup

I dag har vi 20 års bryllupsdag.

20 år !!!!

Det er sgu da for vildt!

Hørte ellers forleden en eller anden stand-up’er, som mente, at med den skilsmisseprocent der er nu om stunder, burde man fejre Sølvbrylluppet efter 10 år. Han syntes 10 års ægteskab med den samme (efter moderne forhold) burde kvalificerer til en ordenlig fest 🙂

Der bliver ikke så meget fest her i huset i dag. Porcelænsbrudgommen skal ud at fluekaste i aften, hvilket passer mig fint, for jeg skal (skal-skal-skal!!!) have overstået den festsang, som jeg har bestilling på. Der bliver nok ro til at få kigget på den i aften.

Andre blogindlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Ria
  29. april 2009 at

  Tillykke! Godt gået! Men med den rette partner, så er det jo ingen sag… 🙂

 • Svar
  Helle
  29. april 2009 at

  Næ … Han er heldig med sin partner ham Kaj 😉 hæ..hæ…

 • Svar
  Helle
  29. april 2009 at

  Tillykke med dagen – og ja, tyve år er lang tid.
  Vi nærmer os stærkt de 23 år, faktisk om en måned i dag. Det føles også helt underligt at det er så længe vi har været gift.

  Jeg tror faktisk at mange slet ikke holder fester nu om stunder. Dem vi kender, der har haft sølvbryllup, har oftest valgt at rejse ud med børnene, og i stedet for fejre det i “nærhed”.

  Og god fornøjelse med festsangen – jeg kæmper selv som en gal for at få den sang jeg skal skrive klar til datterens konfirmation på søndag. Det er også snart et “SKAL” !! 😉

 • Svar
  Letten
  29. april 2009 at

  Tillykke Med dagen

 • Svar
  Catarina
  29. april 2009 at

  Rigtig STORT tillykke med dagen til jer begge. Det er skisme ret godt gået. 🙂

 • Svar
  Helle
  29. april 2009 at

  Tak, Catarina. Det synes vi faktisk også selv. Vi nåede da at fejre det med en flaske rødvin, inden Porcelænsbrudgommen suste ud af døren.

 • Læg en kommentar