0 Udgivet i Helbredet

Positivt svar

Jeg har gået rundt om mig selv i en del af januar. Rundt og rundt … om den varme grød. Den 8. fik jeg nemlig – for førstegang siden udskrivelsen efter ballonudvidelsen i sommers – taget et hjertekardiogram.

Egentlig skulle jeg have taget EKG’et i begyndelsen af december, men jeg glemte det, hvilket en flink sygeplejerske fra Kolding Sygehus’ hjerteambulatorium mindede mig om, ved en opfølgende telefonkonsultation 11. december.

Lige der, havde jeg andre problemer: Jeg lå i min seng med 4 brækkede ribben. “HUSK at træk vejret godt igennem”, sagde sygeplejersken. Hun synes det var meget synd for mig. Og så foreslog hun at jeg fik taget EKG’et efter nytår, så hun kunne få prøvesvaret til min journal.

Det var det jeg gjorde 8. januar.

Og så blev jeg pludselig nervøs for prøvesvaret …

Men i går fik jeg endelig taget mig sammen til at sende doktor Steen en mail. Og heldigvis svarede han tilbage, at EKG’et så helt perfekt ud. De grimme “krøller” fra i sommers var væk fra kardiogrammet – der var ikke skyggen af tegn på forsnævring af hjertekranspulsåren mere. “Stor bred motorvej” – masser af blodtilførsel til hjertet.

DET var positivt!

Sikke en lettelse!

Jeg fejrede resultatet med en tur på hometraineren.

PS. I dag er det 7 uger siden, jeg brækkede ribbenene. Det er satme dejligt, at være nået her til.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar