0 In Hverdagen

Post Danmark Rundt festen

Nikoline og jeg synes vi var lidt smarte, ved Post Danmark Rundt medhjælperweekenden i år. Vi smed Kaj ud af hans og mit hotelværelse, flyttede ham ind på Nikolines eneværelse og så flyttede hun og jeg sammen på tøseværelse – bare os to.

Den årlige cykeltur før festen, var hverken Nikoline eller jeg i form til, så da Kaj og de andre tog ud at cykle, gik vi i Wellness Center. Her fik vi en rigtig lækker kropsmassage af Kamilla. Jeg fik svømmet en halv times tid i det lille svømmebassin og til sidst gik vi i boble-bad, hvor vi sad til vi var godt kogt.

Så gik vi tilbage til vores tøseværelse, hvor vi kastede os i hver sin side af dobbeltsengen, med kaffe og boller.

Så satte Nikoline vækkeuret til kl. 17.00. Jeg faldt i søvn til hendes “Detailhandel – Teori & Praksis”. Vi var afslappede og udhvilede da vækkeuret ringede 1½ time senere.

Og så skulle der ellers bruses og bades, sminkes og smøres …

Festen begyndte kl. 19.30.

I år var “Find-5-fejl” konkurrencen byttet ud med et “Gør-Post-Danmark-Rundt -bedre” evalueringsskema og sørme om der ikke var gevinst til “Helle Stougård” for mit forslag om bedre speak og mere TV-tid. Jeg vandt en VM-Sweattrøje (som godt nok passede Nikoline bedre, end mig – så den fik hun).

Post Danmark Rundt festens takketaler handlede rigtig meget om det nys overståede VM, hvor nok mange af hjælperne også deltog.

Selv Jesper Worres traditionsrige musik-qvis var byttet ud med en VM-qvis og HER kunne vores bord desværre ikke rigtig begå os.

Kl. var 00.30 da Nikoline og jeg fortrak til tøseværelset. Vi sov igennem og vågnede friske og veludhvilede søndag morgen, hvor turen gik hjem til Trekantsområdet igen.

Der bliver netværket en del, sådan en aften. Jeg tror både Kaj og Nikoline kan være sikre på, at være med når Post Danmark Rundt 2012 løber af stablen næste år i uge 34.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
2 sikre tegn …

2 sikre tegn på, jeg er ved at være rask i ryggen:Jeg har købt nyt tøj (læs: Jeg kan gå i butikker, prøve tøj og alligevel have overskud til at...

Close