0 In Motionscykling

Pressen med på træningstur

Vi havde pressen med på træningstur i dag. Først en fotograf, der tog billeder af os mens vi cyklede. I bedste Tour de France stil, hængende ud af vinduet på bildøren og med kameraet nede i dækhøjde.

Gad vidst, hvordan vi så ud fra den vinkel?

Efter træningsturen var jeg og tre andre ryttere lige forbi redaktionen, for at give et interview, stående på parkeringspladsen uden for (vi lugtede ikke godt nok til at komme ind). Anledningen til avisomtalen er Hamborg turen på søndag, hvor vi har 27 ryttere til start.

Artiklen bringes i Fyens Stiftstidende, vist nok i morgen.

Puha – mit startnummer til Hamborg løbet er ellers billigt til salg. Nej, hvor er det hårdt at komme i gang efter ferien. Jeg gik rigtig godt gammeldags sukkerkold i dag. Jeg sakkede håbløst agter ud.

Oluf kiggede over højre skulder, så mig forsvinde bagud, og trak så ned til mig, hvor han – uden at snakke, uden at ynke – bare lagde sig ved siden af mig.

Det hjalp virkelig! Den opbakning betyder utrolig meget psykologisk, når man går ned på en træningstur. Som om rytmen af hans tråd, holder mit tråd kørende. Hjem kom jeg – 75 km blev det til. Fint nok.

For resten er der ikke noget bedre end en punktering (= en pause!) i gruppen, når man har det, som jeg havde det i dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Spøgelsescyklister!!

Kort efter starten ved gårsdagens Vintercup afdeling ved Vingsted, stod politiet der. De havde modtaget anmeldelse om cyklister, der opførte sig uhensigtmæssigt i trafikken!! Det er saftsusemig pinligt!! Pia og jeg oplevede...

Close