0 In Sikker på cykel?

Prime Time

Hver morgen kl. 05.00 slår jeg øjnene op – PLIINGGG. Gider ikke engang se på klokken. Ved hvad den er: 05.00.  Så ligger jeg og gasser mig lidt, indtil vækkeuret i min mobiltelefon ringer kl. 05.30. Så er der lige præcis 2 timer og et kvarter til jeg skal ud af døren, på de timer er jeg rigtig husmor effektiv! Vasker tøj, rydder op, støvsuger …

Morgenen er min prime time!

Når vi så når aftenen er det sket – jeg går i brædderne kl. 21.30. Dvs. i aftes blev den nu 22.15. pga. tirsdagstræningen.

72 km i det skønneste vejr. Bare ben og bare arme hele aftenen. En herlig tur! Godt nok var vi lidt for mange i gruppen for min smag – 20 ryttere. Så er det om at holde tungen lige i munden, for ikke at tørne sammen. Vi risikerer også at være til gene for trafikken. Måske er vores gruppe så stor, fordi vi er så langt fremme på sæsonen? Vores A-ryttere er så godt kørende nu, at den hurtige halvdel af gruppen er kørt fra den langsomme. Og så kommer de langsomme A-ryttere ned og cykler sammen med mig og The Boyzzz i gruppe B, for her kan de følge med.

I aftes kørte vi op af bakken mod Thorntrines Hus på Sellerup Strand. Sikke en sej bakke! Det stred på det nærmeste mod tyngdekraften, men op kom jeg da.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar