0 Udgivet i Foreningsarbejde

Projekt Kløverstier

Jeg har været til workshop i byrådssalen i dag, særlig inviteret i forbindelse med noget Middelfart Kommune kalder Projekt Kløversti. Jeg har ingen forstand på kløverstier, så for en sikkerheds skyld tog jeg én af mine MTB venner med.

Opgaven bestod i at brainstorme på motionsrelaterede, kulturelle, naturmæssige eller lignende oplevelsessteder i de områder, hvor der skal lægges kløverstier. Det var ikke så svært. Som cyklist kender man en ret stor radius af lokalområdet temmelig godt. Hold op, hvor kan folk dog få megen god til til at gå med at snakke om muligheder og mulige forhindringer.

Da vi forlod byrådssalen, blev min MTB ven og jeg nu alligevel enige om, at vi vil ud at gå på Kløverstier, når de skal invies til oktober. Det bliver da spændende at se, hvad de får ud af vores brainstorm.

Nede på parkeringspladsen fik jeg sørme lige en spontan middagsinvitation. Herligt, når nu man er alene hjemme og alligevel skulle hjem og spise rugbrødsmadder. Emilie serverede en yderst veltillavet porretærte for os. Tak for mad. 🙂

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar