0 In Bolig og hjem

Projekt Tæl-dit-tøj

Forleden dag var jeg ovre og hjælpe Laura med, at gøre hovedrent på hendes teenageværelse. Som bekendt er hendes mor jo død og i den forbindelse er Laura og hendes søskende i gang med at tømme morens store hus på 200 kvm. Laura har fået rigtig mange ting med hjem. Gode ting, med affektionsværdi. Forskelligt arvegods. Ting fylder og tingene var vokset Laura over hovedet og som sagt fik vi givet hendes værelse den overhaling der skulle til, så hun igen kunne overskue verden og alting fik sin rette plads.

I den forbindelse kom jeg til at læse nogle blogs og artikler om minimalisme og Feng Shui og filosofien om, at orden og harmoni i ens omgivelser kan være med til at sende positive energier til ens indre rum, så man oplever mere ro og harmoni.

Nu har jeg altid selv været god til at rydde op. Da jeg var i Lauras alder, kom jeg hjem fra skole, stillede skoletasken på plads og hyggede mig med at rydde fint op på mit værelse. Jeg nød det. Jeg har altid haft brug for orden omkring mig.

Men jeg fandt nu alligevel en sjov udfordring på en blog, som jeg besluttede mig for at prøve:

Tæl dit tøj

Jeg startede med min vintergarderobe, dvs. det der lige nu er fremme og i brug og ikke pakket væk i kassen med sommertøj.

Status?

Jeg har 75 stykker tøj !!!!!!!

Jeg er chokeret! 75 stykker tøj. Og det er UDEN undertøj, strømper, sportstøj og sommertøj.

Her kommer listen på min vintergarderobe:

Kjoler – 16 stk.
Toppe – 9 stk.
Leggings – 4 stk.
Habitjakker – 2 stk.
Tørklæder – 12 stk.
Nederdele – 7 stk.
Cowboybukser – 3 stk.
Huer – 4 stk.
Frakker – 2 stk.
Bluser – 5 stk.
Cardigans – 4 stk.
Strik sweatre – 3 stk.
Sweattrøjer – 3 stk.
T-shirt – 1 stk.

SÅ meget tøj kan én kvinde da umuligt have brug for, for at holde en hverdag kørende?!? Jeg er rent faktisk lige nu i besiddelse af et regnark med listen, indeholdende varemærker og sågar anskaffelsesår (på dem jeg kunne huske).

Senere tæller jeg mine sko, mit bortpakkede sommertøj og mit sportstøj.

Senere skal jeg beslutte, hvilke beslutninger jeg evt. vil træffe, på basis af listerne.

Fortsættelse følger.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar