3 In Familie

Promille på 2.5?

 

Jeg sidder og tænker på nogle frygtelige avisoverskrifter jeg har læst. Om stærkt berusede unge mennesker, der ikke længere har været i stand til at tage vare på sig selv. Om gymnasieeleven der blev fundet, frosset ihjel under det træ, han havde sat sig. Den store knægt nede fra Svendborg, som forlod diskoteket, faldt i havnen og hvis opløste lig først blev fundet nogle måneder efter ….

Og når jeg tænker på det – så kan jeg ikke lade være med at sende en taknemmelig tanke til de to veninder, som ringede Kaj og jeg op i nat, da de ikke længere syntes de kunne tage ansvaret.

At dømme efter billedet øverst, må jeg vurdere hendes promille til at være et eller andet sted mellem "BURP" og "DÅNE" …

For fanden da ….!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anita
  26. december 2006 at

  Det er virkelig godt at læse, at de kan passe på hinanden og at de giver det videre til de helt rette personer, når de ikke mere kan!
  Det er spøjst det der med tegningen og promillerne, for det er så forskelligt, hvordan mennesker reagerer på lave og høje promiller.
  Der hvor jeg arbejder, kan der sagtens komme et stærkt beruset menneske ind og have en promille på 2,4, hvorimod min arb.kollega engang fik målt sin promille under en julefrokost og den målte akkurat det samme. Hun følte sig langt fra beruset, blot i godt humør, og stavrede ikke omkring med underlig gangart, men vi kan hurtigt blive enige om, at de alle er farlige i trafikken ;o)
  Glædelig Jul og Godt Nytår til Jer :o)

 • Reply
  Helle??¿?
  26. december 2006 at

  Glæd dig over, at de reagerer, og sig til dig selv, at den oplevelse skal alle have…..
  Jeg har også afhentet MIN ældste i Burp-stadiet, hvor hans ben svigtede, og han sang meget højt, og da havde han også haft kammerater til at hjælpe sig inden.
  Og han har selv ringet hjem og bedt os om at hente en veninde, der var blevet for fuld. Og at de stoler så meget på os som forældre, at de bare ringer, det er positivt!!
  God jul.

 • Reply
  Janne
  26. december 2006 at

  Min ældste var til julefrokost forleden, kom hjem i “godt humør” men ikke fuld. Han og en anden kammerat havde fulgt en 3. (og temmelig beruset kammerat)til endestationen, sørget for at få ham i en taxi og så taget de 3 stop hjem igen. Ansvarsfuldt og dejligt når de passer på hinanden for det er de nødt til i denne verden…

 • Skriv et svar

  Read more:
  Et-armet chauffør

  I dag gjorde jeg et forsøg på at køre bil med én hånd. Jeg skulle bare lige ned og tømme postkassen i Emilies lejlighed og med venstre arm spændt godt...

  Close