2 In Foreningsarbejde

Puls & Power og store opvaske

Baghjulets generalforsamling i aftes, blev en lang affære. Vi havde workshop og selvom vi prøvede at korte det hele ned, trak det ud.

Efter 10 år med smørrebrød, fornyede vi os i år (jo, jo – vi udvikler os her) og serverede lagkager. Mums, de var lækre – men hold kæææææææft en opvask, vi stod med bagefter!!!

Så det var sent inden jeg var hjemme. Jeg kunne ikke sove, så jeg skrev referatet med det samme.

Iøvrigt blev der truffet en beslutning på generalforsamlingen, som fik konsekvenser for den 1. april joke, jeg ellers har haft liggende i skuffen i 11 måneder. Det var planen, at køre den her om en måned. Den var sjov, da vi lavede den – vi var flere der grinede. Naaaj, hvor vi griiiinede, mens vi skrev.

Nu kan jeg ikke bruge den!

Tænk at noget, kan gå fra at være den største joke, til at være ramme alvor, på bare 11 måneder.

Anyway – da jeg stod ud af sengen i morges (pyhhhh – jeg har heldigvis fridag) var jeg så øm i hele kroppen, at man skulle tro det var løgn. Først troede jeg, det var det lange møde og den store opvask – indtil jeg kom jeg i tanke om gårsdagens Puls & Power!! Av!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moster Tulle
  1. marts 2011 at

  Ok – her sidder man – småsulten fordi man igen-igen er på sundhedskur og så toner billedet af denne gudeskønne kage op på min skærm. Lav venligst en advarsel næste gang du lægger den slags godter på nettet 😉

 • Reply
  Helle
  1. marts 2011 at

  Hi-hi …

 • Læg en kommentar