2 In Udstyr

Pulsurets første tur

I dag drog jeg ud på den første cykeltur med mit nye pulsur.

Og det blev en rigtig god tur sammen med Irene. Især fordi jeg (nærmest ved et uheld) fandt min yndlingsbakke, strækningen ude fra Ludvigsgårde op mod Ørslev kirke. Vejen er smal, der er ikke meget trafik og den snor sig ud og ind, så det næsten føles som at køre i karussel. Og så går det op ad.

I dag havde vi stiv rygvind, så vi spurtede op ad bakken med 40 km i timen!

Den rute må jeg huske mig. Bakken er go’ og lang og man kan lave nogle sjove parløb opad.

Puls så jeg iøvrigt ikke meget til under turen. Måske fik jeg aldrig trykket “start”? Er det virkeligt nødvendigt, at læse manualen?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Touborg
  3. april 2010 at

  Fik du brystbæltet på? 😉

  Flotte billeder iøvrigt.

 • Reply
  Helle
  3. april 2010 at

  Jo, jo … brystbæltet sad hvor det skulle.

 • Læg en kommentar