1 Udgivet i Hygge

Putter sig i sofaen …

Kl. 16 lagde jeg sidste hånd på dagens sidste photoshop øvelse – motion blur. Hvad kan man dog ikke bruge det til 🙂

Kursusdagen fløj iøvrigt af sted. I kantinen løb jeg ind i en gammel studiekammerat fra “Praktisk Kommunikation”. Jeanette. Hun er jeg er en slags “pap gran-gran-kusiner” (hvis der er noget der hedder det). Hendes farfar og min mormor var nemlig noget så moderne som “pap-søskende”. Vi fik en hyggelig snak og opdaterede hinanden på jobsituationerne.

Kl. 16 fór jeg ud af døren. Hjem til en hasteopgave, som er tikket ind og må afleveres inden i morgen tidligt. Hold da op – så er det lige før man får stress, mens laksefilet’erne steger.

Nu nærmer kl. sig 20. Jeg putter mig i sofaen og pjækker fra mørke-cykling og lignende våde tirsdagsaktiviteter.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Lone
    7. november 2012 at

    Hold da op, der er ellers gang over feltet 😉 Jeg elsker selv Photoshop og tiden står næsten stille når alt tænkeligt og utænkeligt afprøves.
    Fortsat god fornøjelse 🙂

  • Læg en kommentar