1 In Motionscykling

Raceren ned af krogen …

I dag løftede jeg raceren af krogen og tog ud på min første træningstur i 10 uger!

 

Det var tid til at mærke efter, hvordan det mon villes føles.

Det gik sådan set fint. Det gjorde ikke alarmerende ondt nogen farlige steder – faktisk mest i bagdelen. Den er helt ude af træning med at sidde i sadlen.

Synd at sige, det var det store sus – men jeg var advaret om, at det er svært at komme på cyklen ingen efter en skade. Man sidder og tænker på den form man havde før – der er uhyggeligt langt op til Pia …

Jeg cyklede 35 km. Gennemsnitshastigheden landede på 21 km/t. Jeg lod bare benene træde rundt af sig selv – lave gear, høj kadence – brugte ikke på noget tidspunkt kræfter. Kørte uden om selv de mindste bakker.

Jeg har glædet mig så længe til at komme på cyklen ingen – men det var egentligt en underlig tom fornemmelse.

Nu er så træt, så træt, at man skulle tro jeg havde cyklet 100 kilometer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Frida
  14. juli 2007 at

  Men alligevel. Det er skønt at du er nået så langt.

 • Skriv et svar

  Read more:
  18 års fest …

  Haven summer af tøsegrin og discorytmer. Foreløbigt er støjniveauet rimeligt og behageligt. Det dufter af havefakler og grillmad. Emilies 18 års fødselsdagsfest er i fuld gang. Kaj og jeg går til hånde. Vi gør...

  Close