1 In Motionscykling

Raceren ned af krogen …

I dag løftede jeg raceren af krogen og tog ud på min første træningstur i 10 uger!

 

Det var tid til at mærke efter, hvordan det mon villes føles.

Det gik sådan set fint. Det gjorde ikke alarmerende ondt nogen farlige steder – faktisk mest i bagdelen. Den er helt ude af træning med at sidde i sadlen.

Synd at sige, det var det store sus – men jeg var advaret om, at det er svært at komme på cyklen ingen efter en skade. Man sidder og tænker på den form man havde før – der er uhyggeligt langt op til Pia …

Jeg cyklede 35 km. Gennemsnitshastigheden landede på 21 km/t. Jeg lod bare benene træde rundt af sig selv – lave gear, høj kadence – brugte ikke på noget tidspunkt kræfter. Kørte uden om selv de mindste bakker.

Jeg har glædet mig så længe til at komme på cyklen ingen – men det var egentligt en underlig tom fornemmelse.

Nu er så træt, så træt, at man skulle tro jeg havde cyklet 100 kilometer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Frida
  14. juli 2007 at

  Men alligevel. Det er skønt at du er nået så langt.

 • Skriv et svar

  Read more:
  “Af jord er du kommet, til jord skal du blive …”

  I dag blev Kajs onkel Ejnar begravet. Han blev en gammel mand og fik et lang og godt liv. Faktisk så har Kajs onkel Ejnar (i mine øjne) været gammel i...

  Close