0 In Uden for kategori

Rains er hjemme igen!

Den sommerdag, hvor Nikoline og Kaj cyklede TV2 på Tour, gik Emilie og jeg ud og shoppede i Århus.

Det øsregnede!

Emilie var i regnfrakke – en smart Rains og da vi kom forbi et sted, hvor de solgte regnfrakker (mere eller mindre) overtalte hun mig til at købe en Rains. Det var en mærkevare og jeg synes måske den var lidt dyr af en regnfrakke at være. Men smart, jo jo og Emilie havde jo selv en mage til og hun var glad for den.

Så jeg købte den.

Jeg ved ikke om jeg skal være glad for, at jeg fik rigtig meget brug for min nye, dyre regnfrakke i sommers. 🙂

Men medio august forsvandt regnfrakken. Der gik nogle uger, inden jeg opdagede, at den var væk.

Jeg ledte alle steder herhjemme. I tasker og skabe, mens jeg rekonstruerende hvor jeg sidst havde haft regnfrakken på.

Pist væk var den!

Jeg spurgte alle venner og familie medlemmer (hvor jeg havde været) om jeg have glemt den hos dem. Men nej.

Jeg var også forbi Naturcentret, hvor jeg havde været til afslutningsfest med mit landstævnehold. (Den aften var det også regnfrakkevejr). Men kurven med glemt tøj indeholdt kun en masse børnetøj. Heller ikke i glemt-tøjs-kurvene i svømmehallen lå min Rains.

Jeg var faktisk ked af, at jeg havde mistet min dyre regnfrakke.

Modløs nævnte jeg det for Rikke, som arbejder på Naturcentret. Bare sådan hvis hun nu havde en kurv stående, jeg ikke havde kigget i? Jeg regnede ikke med noget.

Men sørme, om ikke Rikke så kommer med min Rains i aften til gymnastik. Hun fandt min blå regnfrakke i en sæk, der var på vej til genbrug.

Nej, hvor er jeg glad!

Min dyre Rains er hjemme igen.

Jeg skal nok passe endnu bedre på den i fremtiden. Det lover jeg.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar