0 In Motionscykelløb

Rands Fjord Rundt

Jeg er da grumme uheldig med mine aftaler i disse dage. I går var det veninden, der meldte fra til Hannerup Løbet. I dag blev Laura syg og måtte melde fra til vores aftale om Rands Fjord Rundt på familieruten.

I stedet tog jeg 70-kilometers ruten og kan dermed vise dagens startbox:

Jeg startede hjemmefra allerede kl. 10 og fulgtes med en flok Baghjulere over til løbet. Det blev en varm og enormt hyggelig dag, med klubhygge både før og efter løbet og en dejlig tur rundt på ruten sammen med Dorte.

Vi cyklede den i respekt for genoptræningen af hendes nys brækkede fod. Behageligt tempo og masser af gode bakker at styrketræne på. Det var ren nydelse.

Det blev mit 74. motionscykelløb og min 7. gang til Rands Fjord Rundt. Dejlig Grundlovsdag!

Om lidt smutter vi ned og stemmer. Der er folketingsvalg i Kongeriget i dag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar