1 In Helbredet

Rask, men rolig

Mandag var første dag på arbejde efter 5 dage til sengs med halsbetændelse. “Nå? Er du rask igen?”, spurgte mine kolleger.

Selvfølgelig er jeg rask!

Jeg sidder i et storkontor.

Der er max 2 meter fra min næsetip til min kollegaen overfor’s næsetip. Jeg ville ALDRIG være bekendt at møde syg op og SPY virus ud over de andre. Hvorfor skulle jeg det? For at bilde mig ind, at jeg var uundværlig? Eller bare (sygt!) pligtopfyldende?

Der var engang – dengang jeg var yngre – hvor jeg mente jeg var “en go’ medarbejder“, hvis jeg viste mig villig til at møde op trods sygdom. Senere lærte jeg, at DEN entusiasme alligevel ikke afholdt virksomheden for at sparke mig ud ved næstekommende finanskrise.

Det gik fint med at være på arbejde igen. Men spinning aflyste jeg nu alligevel mandag aften. Jeg skal ikke ud og være hård ved Helle … endnu.

I stedet kryber jeg sammen i sofaen med blødt strikketøj og er heeeeelt rolig.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    29. oktober 2019 at

    Enig – folk der møder sløje op, skulle have en ørefigen :p

  • Læg en kommentar