0 Udgivet i Motionscykelløb/ Vejret

Regn, regn, regn

Hold da op, hvor det bare ØSREGNEDE til Alpetramp i dag.

Lige fra vi ankom og stod ved bilerne og gjorde os klar …

alpeoes1

… under hele cykelturen og til vi forlod Brobyværk igen midt på eftermiddagen, efter et (heldigvis!) uheldsfrit løb: Regn, regn, regn.

nikoline_alpetramp_regvejr2

Heldigvis er det ens for alle og alle “brokkede sig” over vejret, men der er ikke noget at pive over. Få det bedste ud af dagen – og kom SIKKERT igennem den.

For mig fik løbet én overskrift: Gennemfør, uden uheld og defekter! Jeg bryder mig godt nok ikke om, at cykle på veje, hvor vandet driver i floder. Nogle steder stod der så meget vand på vejene, at cyklen var i vand til over kranken, når vi kørte igennem.

Hvor var det synd, for den ellers smukke tur, som Alpetramp jo er. Man får ikke rigtig nydt turen, sådan en dag.

Men igennem kom jeg og mine trætte ben holdt såmænd, selvom jeg ikke just fik slået nogen personlige rekorder i dag. Alle de andre fra klubben kom også godt igennem – også Nikoline, som stod og ventede på mig, da jeg kom i mål.

Vi fik et dejlig varmt bad og kom i noget tørt tøj. SÅ steg humøret igen.

alpeoes2

Da vi skulle køre ud af parkeringspladsen (et græsområde med grustilgange), var der så meget MUDDER, at nogle af bilerne sad fast og måtte skubbes fri.

FØJ, hvor var det dog vådt. (Det er GODT vi ikke har fået vores nye bil endnu. Når den nye bil kommer, er det slut med mudderture og snavs på sæderne. Ingen grisseri Mam-Helles nye, privatleasede bil her, tak).

Sikke dog nogle cykelture, jeg har haft denne weekend! Jeg burde jo give mig selv et stort klap på skulderen? Trods alt …

Nikoline og jeg hilste på så mange gamle cykelbekendskaber fra nær og fjern og vi var sammen med så mange rare mennesker, at dagen (vejret til trods) blev en dejlig dag.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar