5 In Ferie

Rejsen til Samos er aflyst

Nå for syv sytten da! Rejsebureauet har aflyst vores rejse til Samos!

I stedet flyver de os til en anden Ø – Kreta.

Det er lidt svært at være sur … Kreta – wweeeeeeeiiiiiiiiii-jibiiiiii – here we come!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kurt Devantier
  12. april 2012 at

  Hvor på Kreta skal i værer for jeg kender en der er guite der nede og jeg har fået en mail fra hende om hvor der er mogle gode steder at spise der nede hvis det er chania i skal være ved eller lige der omkring og også et landkort af hende over øen og hvem skal i rejse med Hilsen Kurt

 • Reply
  Helle
  12. april 2012 at

  Vi skal bo i Platanyas – hotel Santa Helena.

 • Reply
  Finn
  12. april 2012 at

  Måske ikke et dårligt bytte.
  Vi var for 10 år siden med dem her:
  ww.hellasbike.net
  på tur. Det var gode cykler (både mtb og racer) som de lejede ud. Ikke nogle lig.

  FinnJ

 • Reply
  Helle
  13. april 2012 at

  Cykling bliver der desværre ikke noget af på Kreta, for mit vedkommende. Til den tid er jeg nyopereret i min venstre kraveben, med søm-og-skuer- og hvad har vi. Det bliver en rekreationsferie. Men ellers har jeg faktisk hørt, at Kreta kunne blive det nye Mallorca, hvad cykel-paradis angår. Terrænet er der i hvert fald.

 • Reply
  Louise T.
  13. april 2012 at

  Åh Kreta! Der er SÅ dejligt 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Prime Time

  Hver morgen kl. 05.00 slår jeg øjnene op - PLIINGGG. Gider ikke engang se på klokken. Ved hvad den er: 05.00.  Så ligger jeg og gasser mig lidt, indtil vækkeuret...

  Close