0 Udgivet i Motionscykling

Rekord få deltagere

Kaptajn Helle kørte den sidste af forårets 2 turledertjanser i går aftes på en dejlig sommeraften med sol og bare arme.

Den første kørte jeg i maj – dengang fik jeg 2 gruppe D deltagere med på min tur. I går aftes fik jeg 4 gruppe D deltagere med på tur. Det er nye toner i vores gruppe, hvor jeg for år tilbage husker problemer med KÆMPE grupper.

Forårssæsonen 2018 slår dermed en rekord, som værende den sæson, hvor jeg har cyklet ud med færrest deltagere i gruppe D på mine tur ever, ever i de 12 år jeg har været turleder.

Jeg havde lagt en rute ud på de små veje omkring Brenderup og Holse og turen bemærkede sig ved, at overraske mig selv. Jeg anede nærmest ikke hvor næste lille vej ville føre hen – men det var da helt rart. Så var det ikke så kedeligt 🙂 En god tur og god stemning i gruppen.

Det er onsdag. Jeg kan for alvor begynde at tælle madpakker henimod sommerferien og tilmed de sidste madpakker i mig (snart) gamle job. jeg har nu 8 madpakker tilbage i mit gamle job.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar