0 In Litteratur & Læsestof

Renées bog læst

I nat kunne jeg vende sidste blad i Renées bog.

Renee Toft Simonsens biografi

I nat?!? Dermed 3. nat i træk, jeg ligger og KEDER mig, mens jeg venter på søvnen indfinder sig. Så er der ikke andet at gøre, end at finde et sted, jeg kan tænde lys og rode rundt og læse, uden at forstyrre Kaj (der sover som en baby).

Nå – men “Renée – at finde hjem” = SKØN læsning.

En SKØN kvinde på min egen alder, som har gjort det rigtig godt.

Hun har været så priviligeret, at hun fra hun var 17 år og ikke engang 10 år frem, havde et job, som hun kunne tjene penge nok på, til at kunne forsørge sig selv og sin fremtidige børn – resten af livet. Og hun forvalter sit privilegium med jordnær, jysk forstandighed.

Det kan jeg li’ at læse 🙂

Elsker at læse om folk, der forvalter deres liv godt.

Det er en klog og ærlig bog. Hun er heller ikke bange for, at lade sine nærmeste fortælle ærligt om hende, på godt og ondt – ikke noget sukker-sødt glansbillede her. Hun er et rigtig menneske – selvom hun er stenrig, smuk og (var) feteret (mens modelkarrieren, var på det højeste).

Hun lod sig hverken bondefange eller imponere. Hun arbejdede hårdt, malkede koen og vendte hjem til Århus til sidst.

Dejlig og anbefalelsesværdig læsning.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
E-mail fra en rockstjerne

Jeg har fået en e-mail fra Klaus Kjellerup. Ham fra Danser med drenge. Han mener ikke han kan skaffe mig 2 billetter til den udsolgte koncert i Odense 12. april....

Close