0 Udgivet i Ferie

Restitution!

Restitution skal tages alvorligt. Se bare hvad søndagen gjorde for mine stjerneben i går.

I dag lod jeg mig friste af en sejltur og det blev den fedeste dag på Middelhavet!

Det lod sig gøre, fordi vi med i gruppen har vi 4 mand, der ud over at være cyklister, også er sejlere og har “kørekort” til store skibe. De sørgede for en tur og vi lejede 2 både og 14 Baghjulere (heriblandt Dorte og jeg) stævnede ud fra Porto Bugtens kyst – ud på Middelhavet – mens resten af gruppen drog ud på kortere eller længere cykelture.

Det blev den fedeste dag! Og vi fik vind i “sejlene”, for sådan nogle både kan sejle rigtig stærk. Nøøøj, jeg har prøvet at sejle stærkt i dag, for første gang siden mine meget unge dage.

Sikke en oplevelse, vi fik foræret der.

Fra søsiden fik vi nu set den kystlinje, som vi kom cyklende ind af i går. Hvad skal jeg sige om den … andet end … I AM BLOWN A-WAY!

Vi så store tun, der sprang op over vandet som små delfiner. Og vi gjorde flere badestop og svømmede i det tyrkisblå Middelhav blandt blå Dorader som dem vi spiste da vi var på sommerferiekur.

Til frokost sejlede vi ind i Girolata bugten og blev sejlet i land i en gummibåd. Her spiste vi frokost på Restaurent Le bon Espoir, til en udsigt der var Caribien værdi.

Her til aften er jeg varm i hele kroppen af sol og gode oplevelser og SÅ meget klar til en lang bjergetape på cyklen i morgen.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar