0 In Ferie

Restitution!

Restitution skal tages alvorligt. Se bare hvad søndagen gjorde for mine stjerneben i går.

I dag lod jeg mig friste af en sejltur og det blev den fedeste dag på Middelhavet!

Det lod sig gøre, fordi vi med i gruppen har vi 4 mand, der ud over at være cyklister, også er sejlere og har “kørekort” til store skibe. De sørgede for en tur og vi lejede 2 både og 14 Baghjulere (heriblandt Dorte og jeg) stævnede ud fra Porto Bugtens kyst – ud på Middelhavet – mens resten af gruppen drog ud på kortere eller længere cykelture.

Det blev den fedeste dag! Og vi fik vind i “sejlene”, for sådan nogle både kan sejle rigtig stærk. Nøøøj, jeg har prøvet at sejle stærkt i dag, for første gang siden mine meget unge dage.

Sikke en oplevelse, vi fik foræret der.

Fra søsiden fik vi nu set den kystlinje, som vi kom cyklende ind af i går. Hvad skal jeg sige om den … andet end … I AM BLOWN A-WAY!

Vi så store tun, der sprang op over vandet som små delfiner. Og vi gjorde flere badestop og svømmede i det tyrkisblå Middelhav blandt blå Dorader som dem vi spiste da vi var på sommerferiekur.

Til frokost sejlede vi ind i Girolata bugten og blev sejlet i land i en gummibåd. Her spiste vi frokost på Restaurent Le bon Espoir, til en udsigt der var Caribien værdi.

Her til aften er jeg varm i hele kroppen af sol og gode oplevelser og SÅ meget klar til en lang bjergetape på cyklen i morgen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
En dag fuld af juleforberedelser

Det har været en dag fuld af juleforberedelser. Det er ikke småting, jeg har fået slæbt til huse og nu er jeg snart klar til at fejre julen for alle...

Close