10 In Bilen

Ridser i lakken

Fredag eftermiddag kørte Nikoline og jeg i Kvickly for at handle.

Mens vi går rundt inde i butikken, hører vi pludselig over højtaleren:

“Føreren af en sort Citroën C4, reg. nr. bla-bla bedes henvende sig i kundeinformationen”.

*Gulp* – Det var os! Hvad nu??

Lettere brødbetynget henvendte jeg mig (det var nok den skodparkering jeg havde fået lavet – bilen fyldte sikkert for 2 eller spærrede indgangen til lageret … eller… ?).

Det var ikke det.

Vi var blevet påkørt og modparten var stukket af!

Man stikker da ikke bare af?!

En Kvickly medarbejder havde taget hans nummer og det fik vi nu, så vi kunne få fyren og hans forsikringsselskab stillet ordentligt til ansvar for ridserne i lakken.

Arrgghh – hvorfor sker sådan noget, når manden i huset (under hvem ALT vedr. biler normalt sorterer) sidder oppe i Norge?

Nu har en rar politimand oplyst mig navn og adresse på fyren der stak af. Nu skal jeg bare lige samle mig sammen til at ringe ham op.

Det bliver senere …

Jeg tror Nikoline og jeg vil spise vores lamme-culotter først.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Lupo
  29. februar 2008 at

  Hold-da-op. Jeg turde ikke ringe fyren op. Jeg synes det er betænkeligt og meget utrygt, at politiet har oplyst dig om, hvem der ejer bilen, og dermed overladt sagen til dig.
  Det er vel reelt set kun politiet, der må kikke i registrerings-databasen? Helle – Jeg håber, der er tale om en fejl, at du har fået disse oplysninger.

 • Reply
  Kire S Dam
  29. februar 2008 at

  Der er tale om en flugtbilist. Det er en politisag. Betjenten skal finde ud af, hvem der har ført bilen på det pågældende tidspunkt, og så er det ejeren, der bør telefonere til dig.

 • Reply
  Carina
  29. februar 2008 at

  Det var godt nok hurtig reaktion af kvicklypersonalet -du har vel navn og adresse på vidnet?

 • Reply
  Helle
  29. februar 2008 at

  Lupo og Kire – En fejl at de har oplyst mig fyrens navn, adresse og tlf. nr.? Nå.. – det vidste jeg ikke. Det eneste politiet sagde var, at hvis han “stillede sig på bagbenene” kunne de godt ringe ham op. Det var “nogen gange det hjalp”, sagde de.
  Jeg har ikke fået fat i flugtbilisten endnu – måske bliver det ikke noget problem.
  Ja, Carina. Kvickly fyren har jeg både navn og ansigt på. Han er “vidne”, som politiet sagde 😉

 • Reply
  Lupo
  29. februar 2008 at

  Uhh… Tankerne farer af sted her i garagen. Til for eksempel en fraskilt kvinde, hvis voldelige eksmand har et polititilhold. En dag ser eksmanden hende i en bil. Han ringer til politiet og siger at denne bil har påkørt hans. Han får navn og adresse (og telefonnummer!) på ejeren – og kører direkte derhen og banker hende – eller dét, der er værre.
  Den professionelle biltyv ser et af de dyre bilmærker, som han har på sin “bestillingsliste”. Han ringer til politiet med samme historie (som eksmanden fra før) Han får adressen og stjæler bilen fra adressen samme nat.
  Eller en indbrudstyv ser en bil pakket og på vej på ferie. Han får oplyst adressen på ejeren og tømmer huset imens familien er af sted. Jeg kunne blive ved…
  Det er simpelthen ikke tilladt at oplyse dette til folk.
  Selvfølgelig håber jeg MEGET, at du får din bil ordnet, Helle. Men det er jo en helt anden historie 🙂

 • Reply
  Helle
  1. marts 2008 at

  Du har jo fuldstændig ret, Lupo. Sådan der, havde jeg slet ikke tænkt på det.

 • Reply
  skoge
  1. marts 2008 at

  Hej – hvis en billist f.eks. stikker af fra en benzinregning fra en tankstation – har politiet self. ret til at oplyse navn og adresse på synderen så tankstationen kan få sine udgifter dækket. Tankstationerne har jo netop videokameraer hængt op af samme grund. Der er en række af oplysninger som politiet har lov til at gi´ videre – heldigvis – se bare Helle´s situation.
  Politiets evne til at fra sortere FALSKE anmeldeser (Lupo´s eksempel) tror jeg faktisk er større end det tænkte eksempel´s virkelighed – også heldigvis.

 • Reply
  Helle
  1. marts 2008 at

  Ja, Skoge. Og jeg lyder jo tilforladelig og troværdig. Ikke? 🙂

 • Reply
  skoge
  1. marts 2008 at

  Os der kender dig ved jo, at du ikke bare lyder tilforladelig og troværdig, men at du også ER det (bare ikke når du er sulten !)
  🙂

 • Reply
  Monalisa
  5. marts 2008 at

  Ja, undskyld at sådan en ukendt en som mig lige blander mig, men jeg mener, det forholder sig således:
  Hvis du har kasko-forsikring på din bil, mener jeg, at du skal oplyse navn og adresse på den bilist, der har kørt ind i dig, til dit eget forsikringsselskab. Så dækker de din skade og må så selv ligge og rode med at få pengene ud af HANS forsikringsselskab.
  Har du ikke kasko, ja så skal du nok selv til at slås med hans forsikringsselskab… ikke ham personligt!
  Jeg håber, at det hele løser sig uden alt for mange problemer for dig…
  P.S. Hyggelig blog, du har her! 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Grundlovs- og fridag

  I aften trækker jeg i arbejdstøjet - 24 timers løbet står for døren. Men foreløbigt er det kun morgen. Solen skinner. Jeg har fridag og jeg skal Rands Fjord Rundt.

  Close