0 In Vintercup

Rigtig DAJLIGT koldt!

Pia og jeg havde en herlig, men FRYSENDE kold cykeltur ved dagens Vintercup, som vores egen klub iøvrigt stod for, denne gang.

Blæst og snevejr og masser af bakker – det er dælme noget der hærder! Rigtig DAJLIGT koldt!

Vel hjemme i varmen, hen på eftermiddagen, dykker jeg ned i Gerts billeder fra dagen. Jeg bladrer alle de dejlige fotos igennem. Masser af GUF til hjemmeside og klubblad. Foreløbigt udser jeg mig bla. billedet herunder af Per og Peter ved en af posterne. De vil tage sig flot ud på forsiden.

Så logger jeg på Sitecore …. som går ned … TIL EN AFVEKLSLING!!!!! … ARRGGGHHHH!! …… mit blodtryk stiger! I sidste weekend sendte Bjarne og jeg frådende mails til DIF (som hoster siden). Nedetiderne er simpelthen uacceptable og det er altid galt i weekenderne, når IT afdelingen holder fri …

GRRRRRR!!!!

Heldigvis træder Kaj ind ad døren i det samme. Han er hjemme igen fra håndarbejdskurset.

Det redder mit humør.  🙂

Han skal nemlig IKKE med en flyver hjem til Norge i aften – Jeg lader hjemmeside, være hjemmeside og lukker Sitecore ned.

Opdateringen er udsat til senere.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar